Povratak na IZDELKI

ŠAMPON ZA VSAK DAN

Limes-blagi-sampon-za-svaki-dan

ŠIFRA: 9105 500 ml

ŠIFRA: 9106 250 ml

Značilnosti:

Vsebuje izvleček koprive,  lipe in glicerin . Lipa pomirja in mehča kožo in lase, je bogata z eteričnimi olji. Kopriva pa krepi lasne korenine in preprečuje njeno izpadanje. Zelo zdrava rastlina bogata z beljakovinami, ogljikovimi hidrati , maščobami, kalcijom , fosforjom , železom saj vsebuje vitamin C , A , B2 , K, karoten , magnezij , mangan , natrij , kalij, kalcij , fosfor , klorofil , histamin .

Kopriva ima moč, da prodre skozi celotno kožo, uravnava sebum las ter deluje  antiseptično. Preprečuje razvoj mikroorganizmov, izboljšuje prekrvavitev in ohranja zdravo lasišče . Zaradi svoje vitaminske vrednosti se kopriva ceni kot  zelo zdravo, koristno in cenovno dostopna zdravilo.

Lipa( Tilia cordata )  zdravilni del zelišča cvet z listi.

Vsebuje železo , kalcij, mangan sol, eterično olje , flavonoidi , saponini , glikozidi , tanini , polisaharidov , vitamin C. Sprošča , pomirja kožo in lasišče

 Učinek:

–         krepi lasne korenine

–         mehča lasišče in lase

–         preprečuje izpadanje las

–         daje polnost , sijaj in lahkost las

 Uporaba:

Uporablja se za vsako dnevno umivanje las in tuširanja . Priporočljivo je za vse ljudi, zlasti športnike , kot tudi za otroke in dojenčke ,saj ne draži kože in oči. Šampon je  popolnoma blag in primeren za vse tipe kože in las . Po uporabi tega šampona lasje postanejo puhasti in sijoči ter kožo mehka in gladka.