Povratak na IZDELKI

ŠAMPON ZA SUHE LASE

Limes-sampon-za-suvu-kosu

ŠIFRA: 9101 500ml

ŠIFRA: 9102 250ml

Značilnosti:

Suhi lasje oziroma lasišče je ponavadi posledica preslabega delovanja lojnic na lasišču – lojnice ne izločajo dovolj loja, zato las ostaja suh. Suhi lasje so brez sijaja, lomljivi, krhki, tanki, konice las pa se rade cepijo. Kot takšni so suhi lasje zelo problematični za nego in oblikovanje.

Las je strukturno gledano votel, vendar, ko se dovod kisika v posamični las prekine, lasje začnejo „cveteti“, kar pa je v večini primerov lastnost suhih las.

Šampon vsebuje izvleček šentjanževke, ognjiča in glicerin. Šentjanževka (hypericum perforatum) ima močno baktericidno in antivirusno delovanje. Je antiseptik. Pospešuje izločanje loja iz lojnih žlez. Zdravi poškodovane lasne konice. Izvleček ognjiča (Calendula Officinalis) izboljša prekrvavitev, kvalitetno hrani kožo lasišča, s tem pa preprečuje njeno izsušitev. Las je navlažen lasje pa mehki in voljni.

 Učinek:

– zmanjša lomljenje las

– lasem vrača vlago in potrebno maščobo

– lasje postanejo sjajni in voljni

– koža lasišča postane mehka in gladka

– regeneracija las

 Uporaba:

Uporablja se za umivanje las in telesa. Šampon vtremo v lasišče in lase ter pustimo delovati nekaj minut. Nato izperemo z vodo.

Zaradi vsebnosti izvlečka šentjanževke je šampon primeren za osebe s poškodovanimi in barvnimi lasmi. Izvleček šentjanževke in ognjiča regenerirata suhe lase. Lasje postanejo gladki, mehki in voljni. Tudi po feniranju ohranijo enak izgled.