Povratak na IZDELKI

ŠAMPON PROTI PRHLJAJU

Limes-sampon-protiv-peruti

ŠIFRA: 9109

 Značilnosti:

Prhljaj povzročajo glivice, ki živijo na naši koži skozi celo življenje.

Priporočljivo je,da  se lasje vedno umijejo  po intenzivnem fizičnem delu, saj  znoj draži lasišče, ki prispevava nastanku prhljaja. Ustvarjeni prhljaj na lasišču je normalen in ga odstranimo z umivanjem las.

Toda, če se pojavi prhljaj v večjem obsegu, pomeni bolezen in ta preprečuje rast in pride do poškodbe lasišča.

Pri resnih težavah tudi pordelost in luščenje kože. Odvisno od vrste las, je suh in masten prhljaj. Šampon vsebuje octopirox , izvleček ognjiča in šentjanževke ter glicerin.V kombinaciji z izvlečki zdravilnih zelišč in zdravilnih sestavin intenzivno odpravlja prhljaj . PH nevtralno.

Octopirox je zdravilo, ki prodre skozi celotno kožo . Močan antiseptik, ki odpravlja prhljaj . Na njegovo moč reagira izvleček ognjiča in šentjanževke. Kot dober antiseptik uničuje  mikroorganizme in odpravlja srbečico . Šentjanževka ( Hypericum perforatum ) je bogata z eteričnimi olji . Ima antiseptično delovanje, izboljšuje prekrvavitev in omogoča hitrejše razmnoževanje celic – obnavlja kožo . Šentjanževka je naravno zdravilo za prhljaj. Izvleček ognjiča ( Calendula officinalis ), spodbuja rast las , ki prodirajo celično plazmo.

Učinek:

–         Intenzivno odpravlja prhljaj

 Uporaba:

uporablja se za dnevno umivanje in zaščito las. Šampon vtrite v mokro lasišče (masirate približno 3 minute), sperete in ponovno uporabite šampon ter pustite delovati  3-5 minut. Šampon proti prhljaju je malo močnejši od ostalih, tako, da lahko povzroči pekoč občutek. Ko prhljaj izgine iz lasišča, preidemo na zeliščni šampon za vsak dan.