Povratak na IZDELKI

KONCENTRAT ZA PRANJE PREPROG

Limes-koncentrat-za-pranje-tepihaŠIFRA: 9009

Vsebuje izvleček bazilike in biološko razgradljive snovi.

Učinek:  uporablja se za strojno in ročno pranje preprog, plaščev, avtomobilskih sedežev. Uporablja se lahko v vseh strojih s ščetkami. Ne povzročajo  zdravju škodljive hlape. Uporaba: z 1 koncentratom lahko operemo 50-100 preprog.

Raztopino z  2 l vode in enim zamaškom (5 ml) koncentrat, v primeru večje umazanosti 2 zamaška  (10 ml) koncentrata.

Način uporabe: najprej je potrebno površino posesati . Naredimo mešanico s koncentratom ,  da dobimo peno iz raztopine. Z gobico nanesemo na  površino.  Pustite delovati  6 ur in za boljši učinek v primeru večje umazanije pustite čez noč, ne da bi teptali. Ko mine čas delovanja, posesamo ponovno.

Kako koncentrat deluje? Pena „ovije“ prašne delce, ekstrakt izvrže umazanijo na površino preproge. Ko koncentrat naredi svoj del naloge je potrebno le posesati.

Ugotovitve: pri čiščenju plašča samo dobro sčetkati.

Stare madeže namazati s čistim koncentratom.

Če se madeži s prvim pranjem ne očistijo, postopek ponovimo.

Učinki: preproga šampon z izvlečkom bazilike je izdelek nove tehnologije za strojno in ročno pranje, čiščenje tekstilnih površin in preprog. Kakovostno in brez poškodb odstranjuje nečistoče na prevlekah, preprogah in podobnih površinah. Izvleček bazilike v formuli tega izdelka ima učinek razkuževanja.

Način uporabe: visoko koncentriran. Na običajno umazanih površinah naredite raztopino v razmerju 10 litrov vode in 100 ml preproga šampona.