Povratak na IZDELKI

ERGONOMSKI VZGLAVNIK PANDA VELIKI

Ergonomski-Panda-jastuk-LimesŠIFRA:9802

DIMENZIJE: 70 x 50 cm (Ergonomska oblika)

 Značilnosti ergonomskega vzglavnika panda:

-antialergijska funkcija

– higiensko neoporečnih materialov

– zračen

– ergonomska funkcija

Ergonomski vzglavnik PANDA je bil preizkušen v številnih zdravstvenih ustanovah, kjer je pokazal izjemne lastnosti pri zdravljenju bolnikov. Zelo priporočljiv je za asmatike, pljučne bolnike, otroke s krčevitim  bronhitisom in ljudem, ki imajo težave z hrbtenico in išiasom.

Ergonomski vzglavnik PANDA je namenjen  vsem ljudem. Zelo priporočljiv za ljudi, ki trpijo za različnimi boleznimi in alergijami.

Za alergije na pršice in prah, uravnavanju in izboljšanju  pogojev za bolezni vratnih vretenc, nespečnosti, vrtoglavic, glavobolov, aterosklerozi, hipertenziji, možganska kap, starostne demence.

Po svoji funkcionalnosti in dizajnu je PANDA VZGLAVNIKA zelo koristen. On pomaga ne le ljudem z boleznimi vratnih vretenc, ampak tudi omogoča zdravim ljudem pravilno držo in položaj  med spanjem.

Napolnjen je  s posebnim silikonskimi vlakni.  Silikonska vlakna v njihovi sestavi in strukturi, prepričujejo nastanek razvoja pršic in plesni. Pršice zelo pogosto, še posebej pri otrocih,  povzročajo različne oblike alergij in kronične bolezni dihal.

„Panda vzglavnik je leta 2005 na mednarodnem sejmu International ROAD EXPO“ v Subotici dobitnik zlate plakete Nikola Tesla.

 Sestavine:

polnila – PES silikonsko polnilo

– 100% bombaž

Vzdrževanje: pranje na 60 ° C, ročno ali strojno.

jastuk bez alergija