Povratak na IZDELKI

DETERGENT ZA STEKLO

Limes-koncentrat-za-pranje-staklaŠIFRA: 9003

Vsebuje izvleček bazilike, ki ima antibakterijski učinek in daje prijeten vonj

Učinek: učinki so večstranski; čisti, dezinficira steklo, daje visok sijaj, na steklu pušča bogat zaščitni filter, ki preprečuje zadrževanje kapljic vode in zmanjšuje učinek umazanije. Stekla se ne meglijo in ne zmrzujejo na temperaturi -5°C. Uspešno čisti lakirane površine in barvano pohištvo. Zaradi velike koncentracije bazilike se lahko uporablja tudi kot sredstvo proti komarjem. Zanesljivo zmanjšuje prisotnost pršic ali jih popolnoma uničuje. Učinkovito odstranjuje sledove katrana in maščobe.

Način uporabe: za čiščenje steklenih površin raztopimo v razmerju 1:1 do 1:3 (odvisno od umazanije), poškropimo in obrišemo s suho krpo. Dokler je na steklu zaščitni filter, brišemo samo s suho krpo. Ko zaščitnega filtra ni več, postopek ponovimo. Za TV zaslone, avtomobilska stekla, ogledala, očala je najboljša uporaba nerazredčenega koncentrata, ker preprečuje rosenje.

Ugotovitve:

  • za zaščito od komarjev  je dovolj, da odkrite dele telesa namažemo s koncentratom ali razpršimo z raztopino. Na mesto pika komarja namažite koncentrat (preprečuje srbenje in otekline).
  • tekom čiščenja z detergentom zmanjšuje se možnost zbiranja prahu na garniturah in barvanih površinah.
  • za uničevanje pršic je dovolj, če raztopino (1:1) razpršimo po postelji, vzglavniku, posteljnini, preprogah, zavesah, policah v omari in vseh ostalih dostopnih mestih.
  • po poškropljenih rožah v razmerju 5:1 se ne nabira prah in rože veliko hitreje rastejo
  • z razredčenim detergentom za steklo lahko poškropimo obleke pri likanju. Suho obleko poškropimo v razmerju 3:1, po likanju ne pušča sledov.