Povratak na ZUBNE PASTE

KONCENTROVANA ZUBNA PASTA “ROSADENT”


Zubna-pasta-rosadent-Limes-lekovito-bilje
ŠIFRA: 9301

Karakteristike:

Koncentrovana zubna pasta sa biljnim ekstraktima kantariona, bosiljka, nane i žalfije, mirisnog i lekovitog bilja sa podneblja Stare planine. Sadrži specijlna punila LP sa zaobljenim česticama koja daju efekat “mekog” čišćenja, bez oštećenja površine zuba, i istovremeno deluje kao polirajuće sredstvo.

Nana (menthae piperitae folium) je jedna od najpoznatijih lekovitih biljaka koja se koristi od davnina u medicini. Nana  deluje antiseptički(sprečava razvoj mikroorganizama), analgetski, antispazmatično,  deluje antibakterijski, umirujuće, antivirusno i efikasno leči brojne tegobe i infekcije. Pomaže  kod bolesti desni i zadaha iz usta.

Žalfija (salviae folium) vrlo je aromatična I svojstvenog mirisa. Ispoljava antidepresivno, antiseptično, antispazmatičko, baktericidno, antiflogističko, sedativno, tonično dejstvo, osvežava, umiruje, pomaže zatezanje tkiva. Dobra je za ispiranje grla i usta. Zbog svog antiseptičkog dejstva žalfija smanjuje mogucnost pojave bolesti desni.

Dejstvo:

– osvežava dah

– čisti i polira zube

– uništava bakterije koje se nakupljaju u ustima

– ublažava paradentozu

Nega:

Koristi se za svakodnevno pranje zuba. S obzirom da je koncentrovana, potrebna je manja količina paste za jedno pranje od standardnih pasti za zube.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK