Povratak na SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

PASTA ZA DOMAĆINSTVO


pasta-za-domacinstvo-limes-pirot-prirodni-proizvodi-lekovito-bilje-za-ciscenjeŠIFRA PROIZVODA: 9001

Karakteristike:

Sadrži ekstrakt bosiljka i glicerin tako da vrlo delotvorno deluje na kožu. Efikasno sredstvo za čišćenje jako zaprljanih i zamašćenih površina od svih tipova nečistoća, koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.

Dejstvo:

Koristi se u domćinstvu za čišćenje kuhinskih elemenata, kuhinjskih plehova, modernog posuđa, sanitarija, plastičnih delova, zidnih i podnih pločica, metalnih predmeta (bakar, srebro, zlato…). Tretiranim površinama daje blistavu belinu i visoki sjaj. Efikasno odstranjuje kamenac i rđu pri čemu ne nagriza površinu. Ova pasta je izrazito štedljivo sredstvo, kako financijski tako i ekološki. Prodire kroz nagomilanu prljavštinu i čisti a da pri tome ne ostavlja tragove ni ogrebotine.

Način upotrebe:

Na vlažnu površinu naneti tanak sloj paste, ostaviti da deluje nekoliko minuta a zatim oprati ili prebrisati vlažnom krpom. Važno je da pakovanje paste bude uvek „suvo“ i da u pakovanje ne dopre voda. Aktivnu materiju uzimati suvim rukama zato što se u dodiru sa vodom aktivira.

Zapažanja iz mreže:

– Kašiku paste rastopljenu u vodi možemo iskoristiti za iskuvavanje belog rublja.

– Za čišćenje rerne treba je uključiti na 50º C, navlažiti površine koje ćemo čistiti i naneti pastu. Sačekati da deluje 1h i nakon toga prebrisati površine.

– Opekotine od vrelog ulja, pegle ili vrele vode najpre ohladiti mlazom hladne vode i hitno namazati pastom. Ostaviti da odstoji 30 minuta. Iskustvo je da plikova sigurno neće biti.

– Može se koristiti za piling laktova, kolena, peta i lica jer sadrži kozmetičke kuglice

– Omekšava tvrde nokte.

– Vrlo brzo suši žuljeve.

– Koristi se za čišćenje grejača kod mašine za pranje rublja. Kad peremo beli veš u prašak za pranje stavimo jednu kafenu kašičicu paste za domaćinstvo i kamenac sa grejača izbacuje se sa vodom u toku pranja.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK