Povratak na SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

KONCETRAT ZA PRANJE TEPIHA

limes-koncentrat-za-pranje-tepiha-ekoloski-prirodni-proizvod
ŠIFRA: 9009

Sadrži ekstrakt bosiljka i biorazgradive aktivne materije.
Primena: 

Koristi se za mašinsko i ručno pranje tepiha, melba, kaputa, auto sedišta, presvlaka, može se koristiti u svim mašinama sa četkama.

Ne izaziva štetna I neprijatna isparenja.

Način upotrebe: Jednim pakovanjem koncentrata može se oprati  50-100  tepiha.

Rastvor se pravi od 2 litra vode i jednog zatvarača ( 5ml) koncentrata ( u slučaju veće zaprljanosti staviti 2 zatvarača ( 10ml ) koncentrata)  . Potrebno je prvo usisati površinu koja će se tretirati koncentratom, napraviti bogatu penu od rastvora i naneti je sunđerom na površinu za čišćenje. Ostaviti da deluje 6 sati, a radi boljeg efekta i u slučaju veće zaprljanosti ostaviti preko noći bez gaženja i zatim ponovo usisati.

Kako koncentrat deluje?

Pena “obavija” čestice prašine, izdvaja i izbacuje prljavštinu na površinu tepiha. Nakon što koncentrat odradi svoj deo posla potrebno je samo usisati prljavštinu i ona će biti potpuno uklonjena.

Zapažanja iz mreže:

Nakon čišćenja kaputa, potrebno je samo dobro ga iščetkati. Stare, već tretirane fleke namazati čistim koncentratom pre nanošenja pene. Ukoliko se fleke nakon prvog tretiranja ne uklone, ponoviti postupak još jedanput. Ukoliko se ni u tom slučaju fleka ne ukloni, upotrebiti pastu za domaćinstvo ili univerzalni koncentrat.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK