Povratak na MELEMI

MELEM ZA VENE


Limes-melem-za-veneŠIFRA: 9403

Čemu je namenjen?

Pomaže kod: bolova,napetosti u nogama, otoka, poboljšava cirkulaciju, postepeno uklanja proširene kapilare, smanjuje vene, vraća koži nogu prirodnu boju, jača krvne sudove u nogama, olakšava otežani hod, smanjuje pojačanu toplotu, u nogama usled napetosti krvnih sudova, pruža efekat hlađenja.

Kako deluje?

Efikasnost proizvoda postiže se sinergijskim delovanjem, prirodnog exstrakta divljeg kestena, dodatkom ekstrakta bosiljka, a sve to povezano je sa prirodnim uljem nezaobilazne biljke menthe piperithe. Sve komponente ugrađene su u laganoj hidrofilnoj podlozi iz koje se aktivni sastojci lakše apsorbuju, a resorpcija i penetracija u najdublje slojeve kože omogućena je prirodom samih aktivnih komponenti. Melem je formulisan na bazi prirodnih sastojaka. Aktivni sastojci su sasvim ekološkog porekla, bogati velikim sadržajem flavonoida, oligominerala ( jod, kalcijum, kalijum, magnezijum ), aminokiselina, proteina, polifenola, vitamina E i C i velikog broja vitamina iz grupe B kompleksa. Proizvod u svom sastavu ima dosta polisaharida, koji predstavljaju gradivne elemente svake ćelije, te se sa tim postiže ujedno i regeneracija izumrlih ćelija koje su posledica loše cirkulacije perifernih krvnih sudova.

Kako se upotrebljava?

Naneti melem na noge, laganim pokretima bez pritiska razmazati po celoj površini i to tako idući od peta ka gornjim delovima nogu. Kada se upije i osuši, noge namazati spa kremom  sa krastavcem koja je obogaćena ekstraktom nevena i uljem jojobe. Postupak razmazivanja je isti kao prilikom nanošenja melema.

 Napomena

Sinergijskim delovanjem melema i hranljive kreme za regeneraciju postižu se vrhunski rezultati terapijskog učinka. Koža je negovana, hidrirana i elastična.

 Čuvanje

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu, van domašaja dece.

 Rok trajanja

3 godine u propisanim uslovima čuvanja

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK