Povratak na MELEMI

MELEM ZA UBLAŽAVANJE BOLOVA


melem-za-ublazavanje-bolova-limes
ŠIFRA: 9404

Čemu je namenjen?

Lokalnom upotrebom umanjuje posledice povreda (sportske i i razne vrste drugih povreda), reumatske i bolove u zglobovima, olakšava glavobolju probleme sa sinusima, umanjuje simptome prehlada i gripa.

 Kako deluje?

Sve komponente ugrađene su u laganoj hidrofilnoj podlozi iz koje se aktivne materije lakše apsorbuju, a resorpcija i penetracija u najdublje slojeve kože omogućena je prirodom samih aktivnih komponenti. Ima svojstvo isparavanja sa površine i na taj način hladi kožu s obzirom da sadrži mentol. time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol, pregrejanost upaljenog mesta Zahvaljujući  prisustvu Camphora ima omekšavajući i hladeći efekat. Umanjuje svrab, deluje protiv infekcija.

Sprečava zapaljenja i umiruje kožu. Ublažava bolove, poboljšava i stimuliše cirkulaciju i sprečava upale i infekcije. Smanjuje povišenu temperaturu na koži i ublažava bol. Izaziva pojačani dotok krvi u kožu.

 Upozorenja i mere opreza

Izbegavati kontakt melema sa sluzokožom oko nosa, usta, genitalija i očiju. Gel ne nanositi na oštećenu kožu, rane, opekotine. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Posle upotrebe ruke dobro oprati.

Kako se upotrebljava

Naneti u tankom sloju 2-3 puta dnevno uz laganu masažu.

 Napomena

Proizvod je namenjen isključivo za spoljnu upotrebu.

 

Čuvanje

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu, van domašaja dece.

 

Rok trajanja

3 godine u propisanim uslovima čuvanja
Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK