Povratak na MELEMI

GEL PROTIV HEMOROIDA – HEMOLIM

Gel-protiv-hemoroida-Hemomol

Hemoroidi predstavljaju normalnu anatomsku strukturu isunjenu krvlju. Postoje unutrašnji i spoljašnji hemoroidi. Zatvor, dugo sedenje u toaletu i gojaznost su faktori koji doprinose pojavi bolesti. Pojavi hemoroidalnih tegoba doprinose i naslovni faktori, ishrana, zanimanje, klima, psihički problemi, endokrine ( hormonske ) promene, neki lekovi infekcije, trudnoća, slaba fizička aktivnost, zatvor, dugotrajna upotreba sredstava za čišćenje ( laksativa ). Najčešći simptomi hemoroidalne bolesti su svrab, bol, krvarenje i ispadanje.

Hemolim pomaže osobama sa problemima proširenih vena u debelom crevu ( hemoroida). Osnovna karakteristika ovog preparata su prirodne komponente ugrađene u gelastu formu iz koje se sve aktivne materije lako resorbuju i čine relativno brz efekat delovanja.

Gel na bazi ekstrata hrastove kore, pomaže sužavanju proširenih vena i kapilara.

Ekstrat hrastove kore bogat je bioflavonoidima, kvercetinom, taninima, steroidima, vitaminom C i vitaminima B grupe B1, B2, B6, vitaminom PP i pantotenskom kiselinom.

Ukoliko postoji i krvarenje, pomaže njegovom bržem zaustavljanjem i saniranju eventualnih ranica na mestima gde su popucale vene i kapilari. To je dobar adstrigens, antibaktericid i antifungicid.

Gel ima umirujuće, relaksirajuće delovanje. Sadrži i prirodne komponente koje deluju na bolna mesta, jer su problemi sa hemoroidima praćeni bolom. Visok sadržaj ekstrakta divljeg kestena u sinergiji sa ostalim sastojcima pomaže ublažavanju napetosti i smanjenju eventualnih otoka u predelu debelog creva.

Pomaže jačanje zidova debelog creva. Redovnom upotrebom ovog gela, Vaši problemi će biti u velikoj meri olakšani. Bićete srećni i zadovoljni.

Cenonik-rsCenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK