Povratak na KOLEKCIJA ZA NEGU TELA

PORODIČNA KREMA ZA SVAKI DAN


limes-porodicna-krema-sa-nevenom-i-kantarionomŠIFRA: 9201

KARAKTERISTIKE, SASTAV:

Sadrži ekstrakt kantariona i nevena, štiti i neguje kožu lica i tela. Kombinacija ekstrakata nevena i kantariona i pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, blagotvorno i kozmetički deluju na kožu. Ne skida se u potpunosti u dodiru sa vodom.
Neven (calendula officinalis) deluje protiviritantno a iritiranu kožu vraća u normalno stanje. Deluje blagotvorno na kožu sa manjim nepravilnostima, prvo opušta i smiruje, nakon toga deluje kao lek u zavisnosti od toga koji problem je u pitanju crvenilo, iritacija… Poboljšava cirkulaciju. Hrani kožu i omogućava brzu regeneraciju kože, stvrajući nove, mlade ćelije.
Kantarion (hypericum perforatum) poboljšava imuni sistem kože, dezinfikuje, čisti kožu, olakšava epitelizaciju, sklanja epitel zajedno sa nevenom.

Glicerin hrani i mnogo više hidrira kožu, omogućava koži da upije kremu i da ista deluje.

DEJSTVO:

štiti i neguje kožu lica i tela
ne zatvrara pore i lako se razmazuje
hidratizira kožu
deluje dezinfekciono
brzo zaceljuje rane, ogrebotine i opekotine
smiruje upalne procese na koži

NEGA:

Jednom dnevno a u zavisnosti od problema i više puta u toku dana naneti kremu na kožu lica-tela , blago utrljati i ostaviti da deluje.
Preporučuje se osobama sa osetljivom, suvom i ispucalom kožom, bebama i muškarcima posle brijanja.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE POTROŠAČA:

U kombinaciji sa antibakterijskim sapunom daje izuzetna lekovita dejstva. Pomaže kod alergija, gljivičnih i infekcijskih oboljenja, proširenih vena, hemoroida, sinusa…
Veoma je dobra za intimnu negu kod upalnih procesa i gljivičnih oboljenja uz prethodnu dezinfekciju antibakterijskim sapunom.
Ukoliko dođe do svraba ili stvaranja ječmena kod konjuktivitisa, unutrašnjost oka namazati porodičnom kremom.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK