Povratak na KOLEKCIJA ZA NEGU TELA

GENTLEMAN GEL ZA TUŠIRANJE – sa nevenom i alatoninom


9121 GENTLEMAN GEL ZA TUŠIRANJE 3 u 1  – sa nevenom i alatoninom

Gel za tuširasanje 3 u 1 se koristi za pranje kose, lica i celog tela. Mirisna formula koja pruža dugotrajan osećaj čistoće i  svežine tokom celog dana. Bogata je materijama koje podstiču jačanje zaštitne funkcije kože, a zahvaljujući prisustvu blagih agenasa kosa ostaje meka i sjajna. Aktivne materije iz ekstrakta nevena i alantoina deluju na kožu te ista nakon tretiranja postaje savršeno hidrirana, mirišljava i negovana. Primenjuje se kod svih tipova kože i kose.

Mirisna formula koja pruža dugotrajan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Gel za tuširanje 3 u 1 se koristi za pranje kose i celog tela. Bogat je materijama koje podstiču jačanje zaštitne funkcije kože, a zahvaljujući prisustvu blagih agenasa kosa postaje meka i sjajna. Aktivne materije iz ekstrakta nevena i allantoina deluju na kožu te ista nakon tretiranja postaje savršeno hidrirana, mirišljava i negovana.

* Sadrži hijaluronsku kiselinu koja deluje regenerativno, neguje kožu i omekšava kosu. Takođe ima blagi kondicionirajući efekat.

*Allantoin kao aktivna materija pomaže stvaranju novih ćelija kože, pospešuje cirkulaciju i regeneriše kožu glave.

*Sklop blagih materija, kondicionera, ektrakta nevena i allantoina utiče na mekoću i zaštitu kože.

*Ekstrakt nevena utiče na koren dlake, pospešuje rast i ne isušuje kosu.

Primenjuje se kod svih tipova kože i kose.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK