Povratak na KOLEKCIJA ZA NEGU TELA

ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN

limes-antibakterijski-tecni-sapun--ecological-productŠIFRA: 9108

Karakteristike:

Sadrži ekstrakt bosiljka, glicerin i oktopirox. Antibakterijski tečni sapun predstavlja idealnu kombinaciju ekstrakta bosiljka i aktivnih komponenti koje deluju na širok spektar bakterija. Oktopirox je lek koji prolazi kroz celu kožu, deluje antibakterijski. Jak je antiseptik – sprečava razvoj mikroorganizama. Njegovo jako dejstvo ublažava ekstrakt bosiljka. Bosiljak (basilicum ocimum) je veoma cenjena biljka zbog svojih lekovitih svojstava. U listovima ima ugljenih hidrata, proteina, vitamina A i C i kiselina, etarskog ulja. Cela biljka je lekovita kao i seme. Bosiljak ima višestruku upotrebu. Dobar je za sprečavanje opadanja kose, za jačanje korena kose i njen brži rast. Smanjuje znojenje, opušta…Bosiljak podstiče cirkulaciju, bolju proizvodnju kiseonika, deluje na oživljenje umorne kože, daje joj sjaj i poboljšava tonus. Pomaže u borbi protiv akni. Deluje antibakterijski i antiseptički (sprečava razvoj mikroorganizama).

Dejstvo:

– dezinfikuje

– deluje na širok spektar bakterija

– podstiče cirkulaciju

– oživljava umornu kožu

Nega:

Upotrebljava se za svakodnevno pranje ruku, tela ali i intimnu higijenu. Kombinacijom ovog sapuna i porodične kreme dobijamo lekovite, melemske efekte. Redovnim pranjem nogu ovim sapunom, znatno se smanjuje nastanak neprijatnih mirisa, a još jače deluje ako ga utrljamo na suva stopala. Preporučuje se za pranje dečjih ruku ( zaštita traje 4-5 sati).

Zapažanja iz mreže:

Pomaže kod ublažavanja alergijskih reakcija, kožnih gljivičnih i infekcijskih oboljenja i svih promena na koži. Osobe sa konjuktivitisom, znatno su ublažile i ukolnile taj problem umivanjem očiju antibakterijskim sapunom.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK