Povratak na KOLEKCIJA ZA KOSU

KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose

ŠIFRA PROIZVODA: 9400

Kosalim je kombinacija prirodnih ekstrakta lekovitog bilja, koje imaju širok spektar dejstva na rast i očuvanje zdrave, sjajne i jake kose i biokativnu supstancu koja je klinički ispitana u Švajcarskoj. Ispitivanja i analize dobijenih rezultata su pokazale da dolazi do povećanja gustine kose, inicira se rast kose, do 10 000 novih dlaka i podstiče obnavljanje kože glave.

Sadrži ekstrakte: cveta nevena, kamilice, drveta ariša, zelenog čaja, ploda čička, lista koprive; D-Panthenol, Allantoin, Hyaluronic acid, Glycine i Zinc.
Aktivne materije iz bioaktivne supstance, klinički dokazano deluju na rast i do 10.000 novih dlaka, sa vidljivim rezultatom, nakon učestale primene, za 84 dana.

Klinički dokazana dejstva bioktivne supstance:
Rast do 10 000 novih dlaka,
Vidljivi rezultati nakon 84 dana primene,
Smanjenje i usporavanje opadanja kose,
Povećanje gustine kose,
Pospešuje rast nove kose,
Podstiče obnavljanje korena,
Povećava debljinu dlake,
Jača kosu,
Zdraviji izgled kože glave

Glukozidi iz ekstrakta ariša i zelenog čaja aktiviraju matične ćelije folikula, da stvaraju vlas kose i uklone slobodne radikale koji dovode do gubitka vlasišta. Glycin je gradivni protein kose koji kao i keratin favorizuje rast. Cink je važan kofaktor, koji aktivira enzime da stvore keratin koji čuva i jača strukturu kose.

Pomoćne bioaktivne materije sadrže u svom sastavu vitamine i minerale koji su korisni za kosu. Ovi ekstrakti imaju lekovito dejstvo na oštećenu kosu, jačaju koren dlake, spečavaju opadanje kose i podstiču brži rast kose.

Proizvod je namenjen za probleme praćene potpunim ili delimičnim gubitkom kose. Namenjen je kako muškarcima tako i ženama.

Način upotrebe: Kosalim naprskati ujutru ili uveče i blagim pokretima utrljati na kožu glave. Postupak se može ponoviti i više puta u toku dana u zavisnosti od potrebe. Nije potrebno naknadno ispiranje.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK