Povratak na KOLEKCIJA ZA KOSU

GEL ZA KOSU


limes-styling-gel-za-kosu-prirodni-ekoloski-proizvodi
ŠIFRA: 9216

Karakteristike:

Sastavljen je od odabranih sirovina: voda, etyl alkohol, glicerin, Polyvinyl pyrrolidon, Carbomer, PEG-40 hydrogenated castor oil, D-panthenol, EDTA, parfem.

Dejstvo:

Gel za kosu, Strong, služi za negu kose, učvršćuje je, daje joj sjaj i omogućava  formiranje željenog oblika frizure. Gel poseduje izrazito jaku moć fiksiranja te se postiže lako, jednostavno i brzo oblikovanje kose do željenog izgleda. Polyvinyl pyrrolidon ima u svom molekulu veliki broj amino grupa koje omogućavaju da se gel veže za vlasi (za keratin) i pomaže da one budu zaštićene od negativnog spoljašnjeg uticaja. Carbomer sa vodenom fazom ima zadatak da ostane na kosi i posle njenog sušenja, što daje vlasima vlažnost, elastičnost, čvrstinu i volumen. Alokohol omogućava brže sušenje kose a zajedno sa glicerinom omogućava da ekstrakt  koprive i D-panthenol, lakše prodiru u vlasište, što ubrzava cirkulaciju i brži razvoj ćelija, a samim tim i rast kose. Kopriva ima moć da prodre kroz celu kožu, reguliše sebum kose, deluje antiseptički (sprečava razvoj mikroorganizama), održava vlasište zdravim.

Način upotrebe:

Nanosi se na vlažnu kosu pre formiranja frizure. Nakon nanošenja, daje kosi sjaj, zdrav, prirodan izgled i željeni oblik frizure.

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK