Povratak na KOLEKCIJA JASTUKA

ERGONOMSKI PANDA JASTUK MALI

limes-antialergijski-jastuk-panda
Ergonomski-Panda-jastuk-LimesŠIFRA:9802

DINENZIJE: 60 x 45 cm (Ergonomskog oblika)

KARAKTERISTIKE ERGONOMSKOG PANDA JASTUKA
1. Antialergijska funkcija
2. Higijenski čisti materijali
3. Provetravanje
4. Ergonomska funkcija

ERGONOMIK PANDA JASTUK je testiran u više zdravstvenih institucija pri čemu je pokazao izuzetna svojstva u lečenju pacijenata. Naročito se preporučuje astmatičarima, plućnim bolesnicima, deci sa spazmatičnim bronhitisom i ljudima koji imaju problema sa kičmom i išijasom.

ERGONOMIC PANDA JASTUK je namenjen ljudima koji nisu savršeno zdravi. Kod alergija na grinje i prašinu, za regulaciju i poboljšanje stanja kod bolesti vratnih pršljenova, nesanice, vrtoglavice, glavobolje, arteroskleroze, hipertenzije, apopleksije mozga, staračke demencije.

Po svojoj funkcionalnosti i konstrukciji PANDA JASTUK je lekovit. On ne samo da pomaže kod oboljenja vratnih pršljenova već i
omogućava zdravim ljudima pravilan položaj tela za vreme sna.

PANDA JASTUK je punjen specijalnim silikonskim vlaknima. Silikonska vlakna po svom sastavu i strukturi čine vrlo nepovoljnu sredinu za razvoj grinja i buđi. Grinje vrlo često kod ljudi, a naročito kod dece, prouzrokuju razne oblike alergija i hroničnih oboljenja disajnih puteva.

„Panda jastuk“ je 2005. godine na međunarodnom sajmu „International ROAD EXPO“ u Subotici dobitnik zlatne plakete Nikola Tesla.

Sastav: punilo – PES silikonsko vlakno navlaka – 100% pamuk

Održavanje: pranje do 60 °C ručno ili mašinsko.

jastuk bez alergija

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK