Povratak na MAKEDONIJA

PROIZVODOT

ПАСТА ЗА ДОМАЌИНСТВО

ШИФРА НА ПРОИЗВОДОТ 9001 Карактеристики: Содржи екстракт од босилок и глицерин така што многу заштитно делува на кожата. Ефикасно средство за чистење на многу извалкани и измастени површини од сите типови на нечистотија, кое истовремено дезинфицира и дезодорира. Дејство:. Се користи во домаќинството за чистење на кујнски елементи, кујнски плехови, модерни садови, санитарии,пластични делови, ѕидни …