Povratak na MAKEDONIJA

ПРАШАЊА

ПРАШУВАЈТЕ. ВАШИТЕ ПРАШАЊА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ.

Доколку имате некое прашање, слободно прашајте не нас ! Споделете го со нас Вашето мислење, кажете со што сте задоволни, а што би сакалe да се промени. Преку оваа контактна форма можете да побарате дополнителни информации, помош или да поставите прашање. (Потполнете со Ваше име, место на живеење, е- маил адреса, порака и кликнете на копчето Испрати ).

 • Teл. 00389 75 368-073
 • Teл. 00381 65 8699-379

  Ваше име и презиме ( задолжително поле )

  Mесто на живеење ( задолжително поле )

  Ваш телефон и е-маил ( задолжително поле )

  Вашето прашање :

  limes-pirot-pitanja