AKCIJA

MESEČNI AKCIJSKI SETOVI 

Osim standardnog popusta od 33% za sve registrovane kupce svakog meseca možete kupiti i akcijske setove sa dodatnih 15% popusta – 20% popusta – .  Mesečne akcije važe samo za registrovane saradnike i akcijske cene setova se obračunavaju i pri registraciji novih kupaca. Akcijski setovi se menjaju svagog meseca.

Kompanija Limes je ove godine napunila 20 godina uspešnog rada i poslovanja i pripremila je specijalne akcije u ograničenom periodu, kako bi nagradila svoje saradnike ( kupce ) i podstakla širenje mreže potrošača. Tokom 2019. kompanija Limes svim novim registrovanim saradnicima poklanja INFO PAKET prilikom registracije.

limes-registracija-kupaca

limes-porucivanje-proizvoda

PROIZVODI LIMES-a SU TESTIRANI I ODOBRENI OD STRANE SERTIFIKOVANIH LABORATORIJA EVROPSKE ZAJEDNICE

INTERNACIONALNA EVROPSKA NAGRADA ZA KVALITET

Limes-Pirot-proizvodi-od-lekovitog-biloja-5

INTERNACIONALNA EVROPSKA NAGRADA ZA KVALITET 2017.

Izborna komisija INTERNACIONALNE EVROPSKE NAGRADE ZA KVALITET, koju svake godine dodeljuje GLOBAL TRADE LEADERS CLUB, izabrala je LIMES DOO PIROT kao zaslužne za ovu nagradu za 2017.
Sa ponosom Vas obaveštavamo da smo ove godine dobili ZLATNU NAGRADU ZA KVALITET I PRESTIŽ u biznisu. Ovaj trofej, kako kaže Ricardo Roso Lopez, koji je inače izvršni direktor Global Trade Leaders’ Club-a, je nagrada da bi se prepoznala i promovisala filozofija našeg kvaliteta, koja omogućava brendu kompanije da dostigne vodeće mesto na respektabilnim tržištima.

Odluka je zasnovana na informacijama koje su obezbedili  preduzetnici članovi GLOBAL TRADE LEADERS CLUB-a, iz 95 zemalja. Ova nagrada je kreirana da se prepozna i promoviše filozofija kvaliteta koja je omogućila ovim preduzećima da ostvare odlične rezultate.
Svečana dodela nagrade održana je u Madridu 15. i 16. oktobra 2017.