MAKEDONIJA

PROIZVODOT

Pogledati stranu »

РЕГИСТРИРАЊЕ НА КУПУВАЧИ

Со регистрацијата во системот на компанијата Лимес ќе добиете можност производите да ги купувате по пониска цена односно членски цени. Комапанијата Лимес на своите регистрирани потрошувачи им одобрува попуст од 33% при секое купување. За регистрација потребно е да се порача производи во вредност од минимум 8 ББ ( бодови ) . При секое следно …

Pogledati stranu »

ПОРАЧУВАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ

СИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КУПУВАЧИ ОСТВАРУВААТ ПОПУСТ ОД 33%. АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН КОРИСНИК НА ПРОИЗВОДИТЕ ОД ЛИМЕС, А САКАТЕ ПРОИЗВОДИТЕ ДА ГИ КУПУВАТЕ ПО НИСКИ ( ЧЛЕНСКИ ) ЦЕНИ МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ НА СТРАНИЦАТА ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА КУПУВАЧИ. Порачените производи се испорачуваат преку брза пошта на адресата од купувачот , а плаќањето се одбива при …

Pogledati stranu »

ПРАШАЊА

ПРАШУВАЈТЕ. ВАШИТЕ ПРАШАЊА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ. Доколку имате некое прашање, слободно прашајте не нас ! Споделете го со нас Вашето мислење, кажете со што сте задоволни, а што би сакалe да се промени. Преку оваа контактна форма можете да побарате дополнителни информации, помош или да поставите прашање. (Потполнете со Ваше име, место на живеење, е- …

Pogledati stranu »

ЦЕНОВНИК MK

ЦЕНОВНИК ЛИМЕСОВИХ  ПРОИЗВОДА  –  МАКЕДОНИЈА     Šifra Naziv proizvoda Pak.  Bodova M.P. cena za čl. LMS Preporučena m.p. cena 9015 ИНФО ПАКЕТ kom 0 bod – 33%  366.00 MKD 9505 СТАРТ КНЊИГА kom 0 bod – 33%  96.00 MKD 9507 КАТАЛОГ МАЛ kom 0 bod – 33%  13.50 MKD KOLEKCIJA SELEKTA -SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE 9001 ПАСТА ЗА ДОМАЌИНСТВО …

Pogledati stranu »