↑ Povratak na KAKO DO POSLA?

KAKO POČETI?

Limesov član postajete na preporuku nekog Vašeg prijatelja, komšije, kolege, koji je već Limesov član. Ta osoba postaje Vaš sponzor i uključuje Vas u svoju mrežu. Od svog sponzora dobijate sve informacije koje su Vam potrebne oko uključenja i budućeg poslovanja.

Ako ne poznajete ni jednog Limesovog člana, možete se registrovati preko sajta REGISTRACIJA .

Sva pitanja možete postaviti Limesovoj logistici  preko facebook strane: Limes Pirot doo – u skladu s prirodom ili telefonom
+381 65 8699379,
+381 65 9699379

Uslovi za uključenje su sledeći:

1. Kupovina proizvoda u minimalnom iznosu od 8 bodova
2. Kupovina Info paketa.

Info paket sadrži:

– Start brošura (osobine proizvoda, opis lekovitog bilja koje ulazi u sastav proizvoda i praktična iskustva potrošača)
– Brošura „Putokaz za uspeh”
– Veliki katalog
– Mali katalog
– Zahtev za uključenje
– Cenovnik

3. Poštanski troškovi za svaku porudžbinu, bez obzira na veličinu paketa,  iznose 300.00 RSD u Srbiji, 9,5 KM u Bosni I Hercegovini, 3,00 EUR u Crnoj Gori I 200,00 MKD u Makedoniji. Robu dobijate na kućnu adresu putem “Brze pošte”.

4. Svaki saradnik prilikom učlanjenja u naš sistem dobija na poklon šampon od 250ml, po izboru (blagi šampon, šampon za suvu ili za masnu kosu). Za sve porudžbine čiji iznos prelazi 3.500,00 RSD u Srbiji, 85 KM u Bosni I Hercegovini, 35,00 EUR u Crnoj Gori, 1500 MKD u Makedoniji, dobijate poklon proizvod po izboru do visine poštanskih troškova.

5. Nakon uključenja u LMS sistem,  možete krenuti sa širenjem svoje mreže saradnika a podršku i smernice za dalji rad pružiće Vam Vaš radni sponzor.

REGISTRACIJA KUPACA