авг 09

Limes Slovakia

Otvaranje Limes-a u Slovačkoj.  Upornost i rad jednog velikog tima saradnika su otvorili još jedna vrata. Još jednu mogućnost da pokažemo svetu naše proizvode iz prirode i pokažemo da mi to možemo. Srećni smo, jer nekadašnji san o multinacionalnoj kompaniji, danas izgleda sasvim dostižno.

јул 01

Limes – Bonitet

Poštovani saradnici, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo nagrađeni za najbolju bonitetnu ocenu u Srbiji. Limes je u samom vrhu bonitetne izvrsnosti u 2018. godini. Zahvaljujemo se svima na ukazanom poverenju, a ostale pozivamo da nam se pridruže… Vaš Limes tim 😊🍀

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK

мај 09

Limes – Timski rad

Neverovatna akcija „TIMSKI RAD“, nagrađuje saradnike

1000 eura + 500 eura

Kompanija Limes je povodom 18 godina uspešnog poslovanja pokrenula akciju pod nazivom „Timski rad“. Saradnik koji učestvuje u ovoj akciji, uz pomoć svog sponzora, treba da u roku od godinu dana da sa novouključenim članovima, mimo dosadašnje strukture, napravi kontinuirani rast od najmanje 2000 BB i da taj rast potvrdi i u 13. mesecu.

окт 20

Kako očistiti kožnu jaknu i predmete od kože?

Opšte je poznato da nakon što uložite novac da nabavite dobru kožnu jaknu ili neki drugi predmet od kože, njihovo održavanje može biti malo teže. Čini se da su kožne jakne i predmeti od kože jedni od onih odevnih predmeta koje je najteže očistiti. Veoma je važno redovno održavanje. Kada uložite i potrošite novac na dobru kožnu jaknu, ne želite da je upropastite tako što ćete je čistiti na pogrešan način. Onda kada se odlučite za kožne jakne, cipele, kajševe, novčanike budite spremni da ih redovno održavate da biste ih održali u tip top formi.
Ukoliko biste želeli da znate kako da očistite svoju kožnu jaknu, ili bilo koji drugi predmet od kože, daćemo vam nekoliko saveta kako da ih samostalno očistite.

Saveti za čišćenje kožne jakne i predmeta od kože

Kada je vašoj kožnoj jakni, kožnoj garnituri ili bilo kom drugom predmetu od kože potrebno samo malo doterivanja, nađite krpu koja je nežna, mekana na dodir i GALANT KREMU za održavanje predmeta od kože. Ovo će vam pomoći da skinete svu prašinu sa spoljašnje površine kožne jakne. Nakon nanošenja posle desetak minuta izglancajte suvom pamučnom krpom. Obratite pažnju na to da koristite nežnu, mekanu krpu, kako ne biste oštetili spoljašnjost jakne ili drugog predmeta od kože.

Kad je predmetu od kože (kožna jakna, kožne cipele, kožna garnitura, novčanik,… ) potrebno detaljnije čišćenje GALANT KREMOM namažite predmet od kože i ostavite 2-3 sata da predmet od kože upije kremu i nakon toga suvom pamučnom krpom izglancajte.

Ako ste primetili da vaša jakna ima slane mrlje na sebi, brzo ćete ih očistiti korišćenjem čiste vode i nakon toga nanesite galant kremu kako bi se zaprljanai deo . Izbegavajte čišćenje prljavom vodom ili sapunicom, jer će to samo razmazati mrlje.

Svakom od nas se desilo da prospe nešto na svoju odeću, ali složićete se – mnogo je teže očistiti prosuto sa kožne jakne nego sa pamučne košulje. Ukoliko primetite da ste nešto prosuli na kožnu jaknu, brzo uklonite ostatke mekom krpom, onda očistite površinu blagim sapunom i toplom vodom, sačekajte da se osuši i nakon toga nanesite galant kremu.

сеп 24

INTERNACIONALNA EVROPSKA NAGRADA ZA KVALITET 2017

INTERNACIONALNA EVROPSKA NAGRADA ZA KVALITET 2017.

Izborna komisija INTERNACIONALNE EVROPSKE NAGRADE ZA KVALITET, koju svake godine dodeljuje GLOBAL TRADE LEADERS CLUB, izabrala je LIMES DOO PIROT kao zaslužne za ovu nagradu za 2017.
Sa ponosom Vas obaveštavamo da smo ove godine dobili ZLATNU NAGRADU ZA KVALITET I PRESTIŽ u biznisu. Ovaj trofej, kako kaže Ricardo Roso Lopez, koji je inače izvršni direktor Global Trade Leaders’ Club-a, je nagrada da bi se prepoznala i promovisala filozofija našeg kvaliteta, koja omogućava brendu kompanije da dostigne vodeće mesto na respektabilnim tržištima.

Odluka je zasnovana na informacijama koje su obezbedili  preduzetnici članovi GLOBAL TRADE LEADERS CLUB-a, iz 95 zemalja. Ovanagrada je kreirana da se prepozna i promoviše filozofija kvaliteta koja je omogućila ovim preduzećima da ostvare odlične rezultate.
Svečana dodela nagrade održaće se u Madridu 15. i 16. oktobra 2017.

INTERNACIONALNA EVROPSKA NAGRADA ZA KVALITET

  GLOBAL TRADE LEADERS CLUB  2015.

limes-proizvodi-dodela-nagrade

 

Limes-Pirot-proizvodi-od-lekovitog-biloja-5

 

Izborna komisija INTERNACIONALNE EVROPSKE NAGRADE ZA KVALITET, koju svake godine dodeljuje GLOBAL TRADE LEADERS CLUB, izabrala je LIMES DOO PIROT kao zaslužne za ovu nagradu za 2015.
Odluka je zasnovana na informacijama koje su obezbedili 7500 preduzetnika članova GLOBAL TRADE LEADERS CLUB-a, iz 95 zemalja. Ovaj trofej je kreiran da se prepozna i promoviše filozofija kvaliteta koja je omogućila ovim preduzećima da ostvare odlične rezultate.
Nagrada je Limes-u  dodeljena tokom svečanog ručka koji se održao 19.10.2015. u Parizu, u Hotelu Meridien Etoile uz prisustvo diplomatskih i predstavnika ekonomskog i kulturnog sektora.
Među planiranim aktivnostima ovog događaja održan je i radni sastanak koji će promovisati poslovne kontakte između različitih preduzeća koja učestvuju na ceremoniji.

Limes Pirot proizvodi od lekovitog bilja 1

 

POGLEDAJTE DODELU NAGRADA

нов 14

Green Fest 2016

green-fest-2016
Green Fest 2016.
Preko 60 sati kvalitetnog programa

Najbolji i najaktuelniji filmovi o ekologiji i životnoj sredini, kreativne i ekspertske radionice i predavanja, foto izložbe i instalacije će se naći na repertoaru 7. Međunarodnog festivala zelene kulture “Green Fest”, koji počinje 15. i traje do 18. novembra, u Domu omladine Beograda.

Svi sadržaji su besplatni, ali zbog kapaciteta raspoloživih sala, prednost će imati posetioci koji su blagovremeno rezervisali i preuzeli ulaznice putem zvaničnog portala.

Prva projekcija na festivalu će biti film „Hvatanje sunca“ u izvršnoj produkciji Leonarda Dikaprija koji donosi priču o dva čoveka, vizionara, aktiviste i preduzetnika, sa suprotnih krajeva Planete koji dokazuju da “zelena ekonomija” i očuvanje životne sredine mogu da idu “ruku pod ruku” sa sve većim potrebama za energijom narastajuće globalne populacije.

Opširnije: Green fest 2016 

нов 13

Internacionalna konferencija o ekološkom menadžmentu i materijalnim tokovima – EMFM2016.

limes-pirot-ekoloski-bio-proizvodi-1

Univerzitet u Beogradu, Tehnički fakultet Bor u saradnji sa Kompanijom Limes zajedno na studiji slučaja ekološkog preduzetništva. Izuzetna nam je čast što smo ugostili predavače i studente, učesnike letnje škole iz Nemačke, Rumunije, Makedonije i Srbije.

Studenti su uz podršku mentora radili na razvoju sopstvenih poslovnih ideja. U okviru radionica, sa studentima su rešavane brojne studije slučaja iz oblasti ekološkog preduzetništva. Takođe, studenti i profesori su posetili kompaniju Limes Pirot koja proizvodi preko šezdeset vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu. Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata lekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena. Ova, relativno mlada kompanija, uspela je da se uzdigne do neslućenih visina. Limes je odabrana kao interesantna studija slučaja polaznicima letnje škole, te je organizovan intervju sa osnivačem i celokupnim menadžmentom kompanije.

limes-pirot-ekoloski-bio-proizvodi-3-2
Predavači na letnjoj školi su bili profesori iz Nemačke, Rumunije, Makedonije i Srbije.

limes-predavaci

 

Cenonik-rs Cenonik-bh Cenonik-CG Cenonik-MK